Konec topení dřevem? Ale kdeže! STOP DEZINFORMACÍM! Vytápění domácností kamny, krby nebo krbovými kamny je moderní, ekonomický a ekologický způsob, jak se v zimě ohřát. Přečtěte si na toto téma článek od prezidenta Cechu kamnářů ČR Mgr. Libora Soukupa.

Po pečlivém prozkoumání jsme se rozhodli rozšířit nabídku plynových grilů o opravdový mercedes mezi plynovými grily: vysoce kvalitní kanadské grily Broil King.

BROIL KING - to není jen marketingová značka

Broil King jsou plynové grily, které se vyrábí v moderních továrnách v USA a Kanadě. Tak je zajištěna poctivá výroba a vysoká kvalita výsledných produktů z nejkvalitnějších materiálů.

Modelové řady

Firma Broil King všechny své plynové grily rozčlenila do několika přehledných řad, které se mezi sebou liší výbavou a zpracováním. Jedná se o řady Imperial, Regal, Baron, Crown, Monarch, Royal, Gem a novinkou pro sezónu 2024 je řada Royal Shadow.

PGT systém

Většina plynových grilů Broil King prošla inovací a disponují tzv. PGT systémem. Co je to je? Tento vyjímečný grilovací systém byl vyvinut tak, aby každý mohl docílit skvělých výsledků grilování bez ohledu na to, jaký model grilu si vyberete. Legendární grilovací systém vám dává možnost vařit na grilech v jakémkoli stylu. Můžete připravovat dokonalé steaky, drůbež nebo péct i dezerty. PGT systém je složen z pěti prvků:

  • grilovací box
  • rošty
  • kryty hořáků
  • samotné hořáky
  • ovládací prvky ventilů.

Grilovací box

Je vyroben z tlakově litého hliníku, smaltované oceli a ušlechtilé nerezové oceli. Tyto odolné grilovací boxy poskytují vynikající zadržování tepla a dlouhou životnost.

Grilovací rošty

Zajišťují vynikající retenci tepla a velmi dobře fungují také při tvorbě chuti a zachování šťavnatosti pokrmu. Těžké litinové rošty mají dvě strany. Jedna strana je špičatá pro perfektní steakové „značky“, zatímco druhá strana má drážky pro nepřetržité „podlévání“. Silné mřížky z nerezové oceli se velmi snadno čistí a poskytují dlouhou životnost.

Flav-R-Wave kryty hořáků

Grilovací systém Flav-R-Wave ™ z nerezové oceli zajišťuje vynikající distribuci tepla po celém povrchu grilu a chrání hořáky před kapajícím tukem. Tuk který spadne na Flav-R-Wave™, se okamžitě odpaří. Pára vytvořená tímto procesem, která následně ulpívá na grilovaném pokrmu vytváří onu nezaměnitelnou chuť grilování.

Robustní hořáky

Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Patentované hořáky Broil King® s velkým průměrem trubice poskytují dvě řady plamenů pro rovnoměrné rozložení tepla.

Ovládací ventily

Linear-Flow™ – ventily se 180° ovládacími knoflíky Sensi-Touch™ vám poskytnou dokonalou regulaci tepla, což vám umožní nastavit váš gril na perfektní teplotu pro grilování, pečení nebo pomalé vaření.

Jaké jsou předosti plynových grilů Broil King? Čím jsou vlastně tak vyjímečné?

Výrobce nešetří na materiálech komponent. Celá konstrukce včetně roštů jsou z robustních materiálů. Prostory mezi hořáky nejsou tak velké jako u konkurenčních grilů (mnohem lépe "zpracováváte" teplo).

Broil King BBQ plynové grily nabízí širokou škálu doplňků. Splňte si sen o dokonalé venkovní kuchyni.

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství