Školení Big Green Egg s Janem Punčochářem - Hotel Kouty

Pravidelně se zúčastňujeme školení a seminářů ve všech oblastech našeho podnikání. Školení Big Green Egg bylo velmi slavnostní k příležitosti  50. letého výročí vzniku společnosti BIG GREEN EGG.

Tak jako každý rok, i letos jsme se vydali na školení prodejců jedinečných, keramických kamado grilů Big Green Egg. Školení proběhlo 25. ledna 2024 za účasti zástupců Big Green Egg Europe a šéfkuchaře Jana Punčocháře. O velmi přátelskou atmosféru se postaralo prostředí Hotelu Kouty v Ledči nad Sázavou. Prostory hotelového komplexu se zahrádkou, chatičkami zasazenými v lese dávaly předzvěst úspěšné akce. A také že ano! 

O skvělý kulinářský zážitek se postaral šéfkuchař Jan Punčochář, který si notoval s dalším výborným kuchařem Alešem. MiniMaxy rozpálili borci z Grizzly Kitchen, kteří na talíře nasázeli luxusní hamburgery! 

A co jsme si kromě plného břicha přivezli za poznatky?

Big Green Egg slaví velké výročí - 50 let vzniku společnosti. A to už něco znamená. 50 let na trhu a z vajíčka se stal evergreen. Kombinuje v sobě pět nej, které jsou prostě bezkonkurenční.

  1. Keramika
  2. Regulace teploty
  3. Doživotní záruka
  4. Příslušenství
  5. Fanoušci - BGE - to je životní styl

BGE uvede v letošním roce několik novinek jako rotisserie, rozšíření modulárních prvků pro venkovní kuchyně aj. Právě nyní v prodeji nejvýraznější novinka - dřevěné uhlí PURE.

Od 1.4 2024 spustíme "jubilejní prodej" zvýhodněných setů kamado grilů. Podržte se, ceny půjdou výrazně dolů (až 15.000,- Kč).

Ve spolupráci s distributorem připravujeme "Půjčovnu Big Green Egg" MiniMax a možnost koupě grilů na splátky.

Věříme, že se nám podaří co nejdříve aplikovat benefity, výhody a nástroje pro váš spokojenější nákup.

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení