Hoxter

Společnost Hoxter, renomovaný výrobce krbových vložek a další kamnářské techniky, si pro své zákazníky opět připravila akci Hoxter legendy slaví! V rámci této akce si můžete od 1.4. do 31.5.2024 pořídit za zvýhodněnou cenu některou z krbových vložek Hoxter, o kterých se už bez nadsázky dá říci, že jsou opravdu legendární. Jde o krbové vložky řady HAKA 37/50 a 63/51 a to včetně modelů s teplovodním výměníkem.

Oslavte s námi opět výročí legendárních modelů krbových vložek Hoxter HAKA 37/50 a HAKA 63/51, které svým precizním zpracováním a dokonalou funkčností proslavily firmu Hoxter v celé Evropě.  Za patnáct let své existence dokázaly tyto produkty bezchybně pracovat ve více než šesti tisících domácnostech.

Tyto modely krbových vložek Hoxter můžete nyní získat s cenovým zvýhodněním až 12 000 Kč bez DPH oproti standardním cenám! Kompletní ceník všech zvýhodněných modelů si můžete stáhnout zde. Akce se vztahuje na následující modely:

Krbové vložky bez teplovodního výměníku

Hoxter HAKA 37/50

Krbovou vložku Hoxter HAKA 37/50 si za zvýhodněnou cenu -3 000 Kč bez DPH můžete pořídit i ve verzi s prodlouženým topeništěm HAKA 37/50G. Oba modely si můžete objednat jak s jednosklem, tak i izolačním dvojsklem. Volba odkouření skrz vertikální výměník s průměrem hrdla 150 mm (pro zvýšení jmenovitého výkonu vložky), litinovou kopuli průměru 180 mm, tak i akumulační prstence je zde samozřejmostí.

Hoxter HAKA 63/51

Krbovou vložku Hoxter HAKA 63/51 si můžete pořídit s cenovým zvýhodněním -5 000 Kč bez DPH oproti standardním ceníkovým cenám. Tuto vložku si můžete objednat opět jak s jednosklem, tak i izolačním dvojsklem. Volba odkouření skrz vertikální výměník s průměrem hrdla 200 mm (pro zvýšení jmenovitého výkonu vložky), litinovou kopuli průměru 180 mm nebo skrz akumulační prstence zůstává i zde samozřejmostí.

Hoxter HAKA 63/51a

Krbovou vložku Hoxter HAKA 63/51a se zadním přikládáním si můžete pořídit také s cenovým zvýhodněním -5 000 Kč bez DPH oproti standardním ceníkovým cenám. I u této vložky je možnost objednat si ji s jednosklem nebo izolačním dvojsklem. Volba odkouření skrz vertikální výměník s průměrem hrdla 200 mm (pro zvýšení jmenovitého výkonu vložky), litinovou kopuli průměru 180 mm nebo skrz akumulační prstence zůstává i zde samozřejmostí.

Krbové vložky s teplovodním výměníkem

Hoxter HAKA 37/50W, 37/50WI

Krbovou vložku s teplovdním výměníkem Hoxter HAKA 37/50W, případně její izolovanou variantu Hoxter HAKA 37/50WI pro vyšší účinnost do vody, si nyní můžete pořídit se slevou 8 000 Kč bez DPH! A to už je pořádná sleva! Oba modely mají ve standarní výbavě izolační dvojsklo.

Hoxter HAKA 63/51W, 63/51W+, 63/51WI, 63/51WI+

Krbovou vložku s teplovodním výměníkem Hoxter HAKA 63/51W, případně její izolovanou variantu Hoxter HAKA 63/51WI s vyšší účinností do vody, si nyní můžete pořídit se slevou 12 000 Kč bez DPH!!! Oba modely mají ve standarní výbavě izolační dvojsklo a navíc můžete zvolit i jejich verzi se zvýšeným výkonem HAKA 63/51W+ nebo HAKA 63/51WI+.

Hoxter HAKA 63/51W

Krbovou vložku s teplovodním výměníkem a zadním přikládáním Hoxter HAKA 63/51Wa si nyní můžete pořídit se slevou 12 000 Kč bez DPH!!! Tato vložka má rovněž ve standarní výbavě izolační dvojsklo.

Máte o některou z těchto krbových vložek zájem? Nebo byste s námi chtěli výběr nejdříve zkonzultovat? Samozřejmě, jsme tu pro vás. Stačí, když nás zkontaktujete třeba prostřednictvím následujícího formuláře:

Při splnění podmínek definovaných § 48 a § 49 zákona 235/2004 Sb., o DPH (zejména dodržení podmínky maximální podlahové plochy 120 m² u bytu, resp. 350 m² u rodinného domu), vám v případě montáže nebo stavby bude na zboží aplikováno DPH ve snížené sazbě 12 %.
Je pro nás nezbytné znát místo, kde máme montáž daného produktu provést. Uveďte prosím adresu nemovitosti, pokud má přiděleno číslo popisné. Pokud daná nemovitost zatím číslo popisné nemá přiděleno, uveďte číslo příslušné parcely a katastrálního území.
Odesláním souhlasíte s poskytnutím svých osobních údajů a berete na vědomí, jakým způsobem osobní údaje zpracováváme.

Zvýrazněná pole jsou povinná

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení