Druhá předváděcí akce Hoxter a Big Green Egg úspěšně za námi.

Pokud jste se nemohli z nějakého důvodu dostavit na naší předváděcí akci, nevadí. Připravili jsme pro vás malé shrnutí, jak to u nás v Lípě 16.6.2023 vypadalo, co vše bylo k vidění i degustaci.

Po úspěšné předváděcí akci v loňském roce 2022 jsme se (i přes plné kalendáře a všechny překážky) rozhodli, že nepolevíme a akci uspořádáme. Největším oříškem bylo stanovení data. Díky pozdějšímu nástupu teplých dní se sázka na 16.6.2023 vyplatila. Od rána počasí přálo, sluníčko svítilo, zkrátka naprosto ideální podmínky pro výstavu a grilovačku na zeleném vajíčku Big Green Egg.

V předchozím roce jsme si stanovili několik mezníků, které jsme chtěli do další akce splnit, abyste se mohli těšit na něco nového. Jak už to tak bývá, co se nestihlo během roku, stihlo se za týden! A tak jste si mohli prohlédnout nově zařízený SHOWROOM č.3.

SHOWROOM č.3 se pyšní vzorovým krbem s krbovou vložkou Hoxter UKA 56/50/56/52h (prosklení ze tří stran). Povrchová úprava je Fresco bílá omítka značky Ortner, obložen velkoformátovou keramikou 120*120 cm o tloušťce 2cm. K vidění je také veliká krbová vložka Hoxter HAKA 110/51Th (průhledová) a krbová kamna Dru 55 CB antracit, Almeva Hearth - Cubus Steady, Jotul F 602 ECO, Jotul F 163 BP. Na "trojce" máme vystavenou novinku pro tuto sezónu grilování a vaření - pizza pec Alfa Forni NANO WOOD.

width="800"

width="800"

width="800"

V hlavním showroomu přibyla nádherná, keramikou obložená, krbová kamna německé manufaktury HASE - Lima s horizontální jemnou texturou, odstín wintersea. Ocelové prvky v černém provedení.

Ve spolupráci s firmou HOXTER jste měli možnost zhlédnout a konzultovat výběr krbové vložky:

HOXTER HAKA 63/51Wa, zadní přikládání, dvojsklo, panty vlevo/vpravo

HOXTER HAKA 89/45, kopule prům. 180 mm, dvojsklo, panty vlevo

HOXTER HAKA 80/50Sh, horní zvid, dvojsklo, menší zabudovací hloubka

HOXTER HAKA 78/57, kopule prům. 180 mm, jednosklo, panty vpravo

HOXTER HAKA 60/50S, dvojsklo, panty vlevo

HOXTER UKA 37/55/37/57h, s nosnou konstrukcí a 8stranným stavěcím rámem 70 mm, černá

HOXTER ECKA 51/51/51L, levá akumulační nástavba, boční otevírání, jednosklo ohýbané

Druhá část předváděcí akce se nesla v tradičním duchu grilování. Grilovali jsme na nejoblíbenějších modelech keramických grilů Big Green Egg vel. "L" a "MiniMax". Všichni jsme se shodli, že mistři svého kuchařského řemesla opět předvedli degustační menu, které budeme další ročníky horko těžko překonávat. Lahodný, zauzený losos dokonale demonstruje ty nejvyšší kvality keramických kamado grilů. (Recept zde). O velkou pozornost se keramické grily tentokrát přetahovaly s novinkou v naší nabídce - italskou pizza pecí Alfa Forni. Lahodná, křupavá, šťavnatá, svěží pizza, jak ji znáte z Itálie. Rychlost přípravy neuvěřitelná! I jsme se přistihli, že ten fofr musíme změřit na stopkách. Myslíme si, že nejen nás, ale i všechny přítomné nadchla pizza z pece Alfa Forni. Na chvíli jsme se přenesli do Itálie, protože tak autentickou pizzu jsme ještě v našem kraji neochutnali. V provozu byl model Alfa Forni 5 PIZZE Modern, hybridní pec (na dřevo či plyn).

Pokud už si nevybavujete, co jsme to vše ochutnali, tak níže malá připomínka:

width="800"
width="800"
width="800"

Degustační menu

Grilovaný, jemně zauzený losos, grilovaná zelenina, bagetka

Grilovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou, pečená brambora

Grilovaná vepřová panenka filírovaná na prkénku, bagetka

Pizza

Srdečně děkujeme všem, kteří si udělali čas a přišli se k nám podívat. Rovněž děkujeme partnerům z firmy Hoxter za skvělou spolupráci. Pevně věříme, že podobnou akci budeme moci pro naše zákazníky uspořádat i v příštím roce 2024. 

Níže si můžete prohlédnout fotogalerii, jak to u nás probíhalo. 

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení